Romanian Translations
| eTranslator | e-Client
Suntem alături de tine de la preluarea documentelor până la plata cu cardul.
La noi primești gratuit aplicații unice pentru managementul traducerilor.
Noi îți garantăm 100% livrarea și calitatea traducerilor.
Soluția sigură pentru controlul costurilor și o calitate ridicată a serviciilor de traduceri
Acum compania ta poate comunica sigur în Europa alături de un partener experimentat
Putem rezolva aproape orice cerere de traduceri specializate.
Cu noi te înțelegi mai bine

Domenii de specializare

Tu și colegii tăi aveți nevoie de un furnizor de soluții lingvistice care vă înțelege așteptările și vă completează linia de business

Serious Business

Clienții reprezintă scopul existenței noastre.

Relațiile companiei tale sunt mai sigure atunci când partenerii tăi înțeleg exact mesajele pe care dorești să le transmiți.

Din 2003 oferim marilor companii din Europa de Est servicii personalizate de comunicare în limbile est-europene, inclusiv bulgară, cehă, croată, greacă, maghiară, polonă, română, rusă, sârbă și turcă.

După mai mult de 29 000 de proiecte finalizate, știm că soluția pentru proiectul tău de traduceri se bazează pe traducători experimentați, revizori specializați pe domenii, memorii de traducere (CAT) dar și pe un management de proiect performant.

Domeniile noastre de specializare sunt:
  • Bancar: Eurobank, Banca Transilvania, BRD Groupe Société Générale, Unicredit
  • Juridic: Comisia Europeană, CMS Cameron McKenna, Wolf Theiss, PricewaterhouseCoopers
  • Medical: Merck Sharp & Dohme, Abbott, Abbvie, DR. REDDY'S, MagnaPharm
  • Tehnic: Halliburton, DuPont, Electrolux, Alveus, IKEA, Arctic
  • Electric: ABB, Legrand, Schindler, Honeywell

Astăzi serviciile de traduceri se bazează atât pe inteligența umană, cât și pe cea artificială. În ultimii ani am dezvoltat MEMOrg un portal inovator pentru traducătorii din întreaga lume, precum și e-Client, un sistem performant de management al proiectelor de traduceri.

Am tradus peste 127 de milioane de cuvinte, am implementat un sistem de calitate avansat, ne-am specializat pe domenii de traducere cheie și am primit recomandări de la companii renumite.

Toate acestea ne califică drept candidatul ideal pentru a deveni furnizorul tău preferat de servicii de traducere din Europa de Est.

ISO 9001:2015

Sistemul nostru de management al calităţii este certificat conform ISO 9001 încă din anul 2006. Îmbunătăţim permanent serviciile noastre pentru a oferi mai multă siguranţă companiei tale. Număr certificat de calitate: SRAC RO-3524, valabil până la data de 25 octombrie 2023.

ISO 27001:2017

Pandemia ne-a schimbat radical tuturor comportamentul profesional. Pentru o comunicare mai sigură cu clienții, furnizorii și angajații noștri am implementat un sistem de management al securității informațiilor certificat conform ISO 27001:2017. Număr certificat: SRAC RO-354, valabil până la data de 16 decembrie 2023.
Calitatea serviciilor oferite de Serious Business este asigurată integral împotriva riscurilor profesionale ocazionale. Număr poliţă de asigurare: Allianz Ţiriac 571117487, valabilă până la data de 12 octombrie 2021.